Actuele vacatures

Timmerman Service & Onderhoud

Ben jij een allround Timmerman en je wil je je kennis en ervaring inzetten bij diverse reparatiewerkzaamheden van woningen? Omschrijf jij jezelf als communicatief vaardig en flexibel? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Uitvoerder

Krijg je energie door bij een bouwproject de leiding te hebben over het productieproces en de organisatie hiervan? Zie je het als een uitdaging als geen dag hetzelfde is en je vaak je planning moet omgooien? Heb je al ervaring als uitvoerder? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Metselaar en/of Stukadoor en/of Tegelzetter

Heb je twee rechterhanden? Heb je ervaring als metselaar en/of stukadoor en/of tegelzetter die ook klein loodgieterswerk kan verrichten? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Momenteel zijn wij voor schooljaar 2021-2022 op zoek naar stagiaires voor de volgende afdelingen:

- Uitvoering (MBO/HBO)

- Werkvoorbereider (MBO/HBO)