Calculator/werkvoorbereider kleine aannemerij

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als calculator/werkvoorbereider bij een groot familiebedrijf in Maastricht? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

 

Als calculator/werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de calculatie, het effectief en efficiënt coördineren en voorbereiden van bouwplannen, in alle voorkomende gebieden, vanaf de initiatief- tot en met contract- en prijsvormingsfase.
Komt het project tot uitvoering, dan ben je ook verantwoordelijk voor het technisch en organisatorisch voorbereiden en begeleiden van het project. Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden heb je regelmatig contact met de uitvoerder.

 

Smeets vindt klanten enorm belangrijk. En ook de klanten van onze klanten. We streven bedrijfsmatig naar extreme klanttevredenheid. Daarom zijn we op zoek naar een calculator/werkvoorbereider die niet alleen ervoor zorgt dat de klant wordt geholpen, door hem/haar te ontzorgen, maar ook onze klant weet te verassen op een creatieve en innovatieve manier.

Transparantie en integriteit zit bij ons familiebedrijf in de genen.

 

Wie zoeken we?
Iemand met MBO+/HBO niveau en aantoonbare ervaring in dit soort functie.
Ervaring met het verduurzamen/transformeren van bestaand vastgoed is een pré net als improvisatie vermogen.
Iemand die ervaring heeft in het werken met klanten, jij stelt de klant écht centraal.
Iemand die naast zijn vakinhoudelijke vaardigheden, zoals hierboven genoemd, ook goede communicatieve vaardigheden en soft-skills heeft.
Iemand die aantoonbare ervaring heeft met automatisering in het bouwproces.
Een enthousiaste gedreven teamplayer, die graag onderdeel wil zijn van een lerende organisatie met een flexibele instelling.

 

Wat bieden we?
Een collegiale en uitdagende werkomgeving binnen een familiebedrijf waar een open cultuur, een leuke sfeer en veel trots heerst. Ook zijn we zeer actief met thema's die in de markt heel belangrijk zijn. Verder krijg je bij ons volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 

Interesse?
Verras ons dan met een sollicitatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke functie. Stuur je sollicitatie vóór 30 maart 2019 naar Miranda Heemels: mheemels@smeetsbouw.nl.

Meer info over de functie-inhoud kun je krijgen bij Ivo Baggen te bereiken onder nummer 06-52057494.

 

En wil je weten hoe onze collega's het vinden om bij ons bedrijf te werken? Neem dan een kijkje bij "medewerkers vertellen".