Calculator

Word jij onze nieuwe collega?

 

Smeets Bouw is op zoek naar een nieuwe collega die de afdeling calculatie komt versterken. Lijkt onderstaande functie jou iets? Neem dan contact op!

 

Wanneer je ons enthousiaste team van medewerkers zou vragen wat hen het meest aanspreekt in hun werk, dan is dat ongetwijfeld de prettige sfeer en de no-nonsense cultuur. Werken bij Smeets Bouw, onderdeel van familiebedrijf VB Groep, staat voor solide, partnerschap en duurzaam.

 

Wat verwachten wij van jou?
• Dat je samen met jouw collega's een bijdrage levert aan de leuke sfeer en op een prettige manier mooie projecten samen met ons realiseert.

 

Wat kun je van ons verwachten?
• Een collegiaal team met deskundige en hulpvaardige collega's.
• Een vaste baan.
• Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
• Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 43 vrije dagen per jaar bij fulltime dienstverband.

 

De organisatie
Smeets Bouw is, samen met Smeets Vastgoedservice en Van Heur Bouw & Onderhoud, onderdeel van VB Groep.

 

Meer informatie over de functie kun je krijgen bij Jasper Benneheij, Hoofd Calculatie, jbenneheij@smeetsbouw.nl.

 

Wil jij werken in een informele organisatie, waarin jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen? Stuur dan een brief met CV per e-mail naar Demi van der Linden, P&O Adviseur, dvdl@vbgroep.nl. 

 

Wil je weten hoe onze collega's het vinden om bij ons bedrijf te werken? Neem dan eens een kijkje bij "medewerkers vertellen", op onze sites www.smeetsbouw.nl en www.vanheurbouw&onderhoud.nl.