Coördinator Front Office

Ben jij een administratieve duizendpoot met een technische knobbel? Wil je graag een afwisselende functie in een bedrijf waar ze openstaan voor nieuwe ideeën? Omschrijf jij jezelf als accuraat, communicatief vaardig en kun je goed prioriteiten stellen? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij bij Van Heur Bouw & Onderhoud op zoek naar een fulltime Coördinator Frontoffice. Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Je wordt direct met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Naast hard werken is er ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en er is veel ruimte om jezelf te ontplooien. Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de jaarlijkse sinterklaasviering en de kerst- en bouwvakborrel. Ook zijn er de afgelopen jaren de volgende uitjes georganiseerd: happen en stappen in Maastricht, een golfclinic, feestavonden en nog veel meer!

 

Wij richten ons op de toekomst. Samen bouwen in vertrouwen. Slimmer bouwen én renoveren om meer mogelijk te maken. Van Heur Bouw & Onderhoud houdt rekening met de huidige én toekomstige wensen en behoeften van de opdrachtgevers en gebruikers. Van Heur Bouw & Onderhoud werkt nauw samen met Smeets Bouw en Smeets Vastgoedservice. Allen maken deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende ondernemingen op het gebied van Ontwikkelen en Bouwen met expertise van financieringsvormen en beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide, professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven.

 

Hoe ziet je werkdag eruit?
Om 08.30 uur (in overleg zijn andere tijden bespreekbaar) begin je met veel enthousiasme je werkdag op ons recent gerenoveerde kantoor in Kelpen-Oler. Onderweg naar je werkplek pak je iets te drinken en een vers stuk fruit. Ook begroet je je directe collega's Pepijn, Joyce, Méri, Jan en Erik.

Een huurder heeft een reparatieverzoek ingediend bij de woningcorporatie. Je ontvangt hierover een bon met NAW-gegevens, de inhoud van het verzoek en het tijdstip voor de afspraak. Daaruit blijkt dat je een externe schilder voor deze woning moet inschakelen. Je kijkt in de lijst met vastgestelde partners en maakt een inkooporder voor de schilder. Je ziet dat er nog meerdere bonnen waarvan de deadlines bijna zijn verstreken afgehandeld moeten worden. Jij gaat hier direct mee aan de slag en koppelt dit terug aan de corporatie.

De tijd gaat erg snel, inmiddels is het al 10.00 uur en je krijgt een mail dat in de kantine gebak voor iedereen staat voor een nieuw project dat is binnengehaald. Daarna ga je weer aan de slag.

Er komt een e-mail binnen van een huurder die de keuken van één jaar oud wil vervangen wegens schade. Vanuit de corporatie is aangegeven dat deze huurder nog geen nieuwe keuken krijgt en dat de kosten voor huurder zelf zijn. Jij belt deze huurder op om dit nieuws mede te delen. De huurder is het er niet mee eens en wordt boos. Jij deinst hier niet voor terug en gaat graag het gesprek aan. Door jouw goede communicatieve vaardigheden kun je de huurder kalmeren en kom je met een goede oplossing. Met een tevreden gevoel ga je weer een aantal binnenkomende bonnen verwerken.

Om 12.30 uur heb je pauze en ga je lekker een rondje wandelen met je collega's of je eet je lunch in de kantine.

Via een VVE-beheerder krijg je een opdrachtbon binnen dat een huurder een piepende deur heeft. Aangezien de VVE-beheerder een kleinere klant is, ben jij nu verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van A tot Z. Je plant zelf de afspraak in bij de bewoner en je schakelt een interne collega in die de deur gaat repareren.

De rest van de middag handel je nog meerdere telefoontjes af met de corporatie, huurders, leveranciers en collega's. Ook behandel je nog een aantal bonnen en werk je je mail bij.

De dag is omgevlogen en het is weer tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om morgen weer terug te komen. Je hebt morgen een afspraak met je leidinggevende Erik. Je hebt ideeën over hoe processen gedigitaliseerd kunnen worden en staat te popelen om deze met hem te delen!

 

Wie zoeken wij?
Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie. Aangezien er veel technische aspecten bij deze functie komen kijken, is het belangrijk dat je hier affiniteit mee hebt. Er is ook veel technische kennis in huis waar je met vragen terecht kunt. Daarnaast is het mooi meegenomen als je kennis hebt van ons ERP-systeem Navision.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring en krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je krijgt 40 vrije dagen (25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen). Aangezien Van Heur het hele jaar klaar staat voor haar klanten, worden vakanties in overleg met je leidinggevende ingepland. Op officiële feestdagen zijn wij collectief gesloten. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met eventueel extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je nog met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.

 

Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Laat dan je sollicitatie vóór 30 oktober achter via onderstaande button! Heb je inhoudelijk nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met je toekomstige leidinggevende Erik Hul: ehul@smeetsvastgoedservice.nl Voor vragen met betrekking tot de procedure neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06 – 30 28 31 94 / ih@vbgroep.nl