Metselaar en/of Stukadoor en/of Tegelzetter

Heb je twee rechterhanden? Heb je ervaring als metselaar en/of stukadoor en/of tegelzetter die ook klein loodgieterswerk kan verrichten? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij bij Van Heur Bouw & Onderhoud op zoek naar een Metselaar en/of Stukadoor en/of Tegelzetter die tevens klein loodgieterswerk kan verrichten. Je gaat hierbij werken in omgeving Weert en Echt. Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Naast hard werken is er ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en er is veel ruimte om jezelf te ontplooien. Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de jaarlijkse sinterklaasviering en de kerst- en bouwvakborrel. Ook zijn er de afgelopen jaren de volgende uitjes georganiseerd: happen en stappen in Maastricht, een golfclinic, feestavonden en nog veel meer! Daarnaast vinden wij een goede onboarding erg belangrijk. Daarom krijg je altijd vóór je eerste werkdag te horen hoe je eerste dagen eruit komen te zien en is er een gezellige en informatieve introductiebijeenkomst met andere collega's die ook starten. Klik hier om een filmpje te kijken van een collega om alvast van de prettige sfeer in de organisatie te proeven.

 

Wij richten ons op de toekomst. Samen bouwen in vertrouwen. Slimmer bouwen én renoveren om meer mogelijk te maken. Van Heur Bouw & Onderhoud houdt rekening met de huidige én toekomstige wensen en behoeften van opdrachtgevers en gebruikers. Van Heur Bouw & Onderhoud werkt nauw samen met Smeets Bouw en Smeets Vastgoedservice. Allen maken deel uit van VB Groep.

 

Wie zoeken wij?
We vinden het belangrijk dat je samen met je collega's een bijdrage levert aan de leuke sfeer en op een prettige manier samen met ons mooie projecten realiseert. Het is belangrijk dat je al ervaring hebt opgedaan als Metselaar en/of Stukadoor en/of Tegelzetter en dat je ervaring hebt met het verrichten van klein loodgieterswerk.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris conform Bouw-Cao op basis van kennis en ervaring en krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je krijgt 48 vrije dagen (25 vakantiedagen + 20 roostervrije dagen + 3 kort verzuim dagen) conform Bouw-Cao. Ook krijg je een volledig ingerichte bedrijfsbus en telefoon van de zaak. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.

 

Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Laat dan je sollicitatie achter via onderstaande button. Heb je inhoudelijk nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Roy Nicolaye (Bedrijfsleider): 0495-654647 / rnicolaye@vanheurkelpen.nl. Voor overige vragen neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06 – 30 28 31 94 / ih@vbgroep.nl.