Timmerman Service & Onderhoud

Ben jij een allround Timmerman en je wil je je kennis en ervaring inzetten bij diverse reparatiewerkzaamheden van woningen? Omschrijf jij jezelf als communicatief vaardig en flexibel? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Ter uitbreiding van het team zijn wij bij Van Heur Bouw & Onderhoud op zoek naar een allround Timmerman Service & Onderhoud voor regio Weert. Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar. Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Naast hard werken is er ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen, er is veel ruimte om je te ontplooien en we bieden mogelijkheden om opleidingen te volgen. Ook worden veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de jaarlijkse sinterklaasviering en de kerst- en bouwvakborrel. De afgelopen jaren zijn de volgende uitjes georganiseerd: happen en stappen in Maastricht, een golfclinic, feestavonden en nog veel meer! Daarnaast vinden wij een goede onboarding erg belangrijk. Daarom krijg je altijd vóór je eerste werkdag te horen hoe je eerste dagen eruit komen te zien en is er een gezellige en informatieve introductiebijeenkomst met andere collega's die ook starten. Klik hier om een filmpje te kijken van een collega om alvast van de prettige sfeer in de organisatie te proeven.

 

Wij richten ons op de toekomst. Samen bouwen in vertrouwen. Slimmer bouwen én renoveren om meer mogelijk te maken. Van Heur Bouw & Onderhoud houdt rekening met de huidige én toekomstige wensen en behoeften van opdrachtgevers en gebruikers. Van Heur Bouw & Onderhoud werkt nauw samen met Smeets Bouw en Smeets Vastgoedservice. Allen maken deel uit van VB Groep.

 

Een dag uit het leven van... een Timmerman Service & Onderhoud

Om 08.00 uur begin je met veel enthousiasme je werkdag vanuit huis. Je kijkt direct op je telefoon in de 'Buitendienst App' waar je vandaag naar toe gaat om kleine reparatiewerkzaamheden uit te voeren, dit is altijd een verrassing! Op de werkbonnen kun je zien welke klachten de bewoners van de woningcorporatie hebben ingediend. Je pakt je spullen en rijdt in je volledig ingerichte bedrijfsbus naar het 1e adres.

Je start bij een bewoner waar de deur afgesteld moet worden. Eenmaal daar kom je erachter dat het slot helemaal vervangen moet worden waarvan de levertijd één week is. Je belt naar kantoor om samen met de bewoner direct een vervolgafspraak in te plannen. Dit verwerkt je ook in de 'Buitendienst App' en je geeft de bewoner een statuskaartje met de gemaakte afspraken. Hierna ga je nog naar verschillende adressen voor het vervangen van kitwerk en het vervangen van een slot. Je ziet dat er weer nieuwe materialen voor je bus besteld moeten worden. Je opent de app van de leverancier en bestelt de juiste benodigdheden. Deze worden binnen een paar dagen op kantoor geleverd.

Om 12.30 uur is er een half uur vrijgehouden in de planning voor je pauze. Aangezien je vandaag dichtbij kantoor bent, ga je samen met collega's lunchen.

Na de pauze ga je een keukenblad vervangen. Aangezien jij je handen ook niet omdraait voor klein loodgieterswerk, ga je ook de kraan demonteren en hermonteren. Tussendoor krijg je van kantoor een telefoontje dat er een spoedklus is. Een bewoner heeft zichzelf buitengesloten omdat de sleutel is afgebroken. Je stapt direct in je bus en gaat deze bewoner helpen. Nu je er toch bent, wil deze bewoner dat je nog andere klusjes komt doen. Helaas mogen deze klusjes volgens het beleid niet door jou worden gedaan. Op een nette manier weet jij dit duidelijk te maken waardoor jullie hier beide een goed gevoel aan over houden. Hierna ga je nog naar meerdere adressen voor o.a. klein stukwerk en het herstellen van tegelwerk onder een douchebak.

Het is 16.45 uur, de dag is omgevlogen en het is tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om morgen weer terug te komen. Je kijkt alvast in de 'Buitendienst App' waar je morgen gaat werken. Je ziet dat je met een collega een halve dag bent ingepland bij een bewoner waar je een vlizotrap gaat plaatsen. Ook staan er kleine reparatiewerkzaamheden op de planning.


Wie zoeken wij?
Je omschrijft jezelf als iemand die flexibel en makkelijk in de omgang is. Ook zie je het als een uitdaging om zoveel mogelijk voorkomende problemen zelf op te lossen. Het is mooi meegenomen als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie. Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar, 32 uur is ook bespreekbaar.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris conform Bouw CAO en op basis van kennis en ervaring kan dit verhoogd worden door middel van prestatietoeslag. Je krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract en 48 vrije dagen (25 vakantiedagen + 20 roostervrije dagen + 3 kort verzuim dagen). Aangezien Van Heur Bouw & Onderhoud het hele jaar klaar staat voor haar opdrachtgevers, worden vakanties in overleg met je leidinggevende ingepland. Je hebt dus geen verplicht vastgestelde vakanties in de kerstvakantie en bouwvak. Ook krijg je een volledig ingerichte bedrijfsbus en telefoon van de zaak. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.


Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Laat dan je sollicitatie achter via onderstaande button! Heb je inhoudelijk nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met je toekomstige leidinggevende Erik Hul: 06 - 43 07 19 67 / EHul@smeetsvastgoedservice.nl. Voor overige vragen neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06 – 30 28 31 94 / ih@vbgroep.nl.