Uitvoerder Groot Onderhoud / Renovatie

Smeets Bouw én Van Heur Bouw & Onderhoud zijn op zoek naar: 


(hoofd)uitvoerder (groot) onderhoud / renovatie

 

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als (hoofd)uitvoerder (groot) onderhoud bij een groot familiebedrijf in Maastricht en/of Kelpen-Oler? Dan ben jij degene die we zoeken!

 

Als (hoofd)uitvoerder (groot) onderhoud ben je aanspreekpunt van de klant. Binnen deze functie verzorg je de uitvoering van deze projecten en heb je regelmatig overleg met woningcorporaties en huurders. Een belangrijk onderdeel is het verwerken van de individuele wensen van huurders. Daarnaast verzorg je de administratie rondom jouw project(en). Tijdens het gehele bouwproces ben je namens ons het gezicht en aanspreekpunt op het project.

 

Smeets Bouw en Van Heur Bouw & Onderhoud vinden klanten enorm belangrijk. En ook de klanten van onze klanten. We streven bedrijfsmatig naar extreme klanttevredenheid. Daarom zijn we op zoek naar een uitvoerder (groot) onderhoud die niet alleen zorgt dat het vastgoed van onze klanten in perfecte staat wordt gerealiseerd maar ook begrijpt dat het van belang is dat huurders goed worden geholpen en gehoord.

 

Wat zoeken we?

  • Aantoonbare ervaring in de bouw.
  • Ervaring met het werken met klanten, jij stelt de klant écht centraal. Je zult werkzaam zijn voor een grote diversiteit aan achtergronden en cultuur.
  • Goede communicatieve vaardigheden en soft-skills.
  • Aantoonbare ervaring met automatisering in het bouwproces.
  • Enthousiasme en gedrevenheid met een flexibele instelling.
  • Een echte teamplayer die graag onderdeel wil zijn van een lerende organisatie. Je vindt het leuk om ook een actieve bijdrage hieraan leveren.

Wat bieden we?
Een plezierige functie binnen een familiebedrijf, waarin je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk word je beloond met een passend pakket arbeidsvoorwaarden.

Vergeet trouwens de Limburgse gezelligheid niet in de vorm van diverse personeelsactiviteiten, bouwvakborrel, Sinterklaasviering en de kerstborrel!!

 

Interesse?

Verras ons met een sollicitatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke functie. Stuur je sollicitatie naar Miranda Heemels: mheemels@smeetsgroep.nl.
Meer informatie over de functie kun je krijgen bij Miranda Heemels, bereikbaar via telefoonnummer 043-3680880 of per email: mheemels@smeetsgroep.nl.

 

Wil je weten hoe onze collega's het vinden om bij ons bedrijf te werken? Neem dan eens een kijkje bij "medewerkers vertellen", op onze sites www.smeetsbouw.nl en www.vanheurkelpen.nl.

 

Smeets Bouw, Smeets Vastgoedservice en Van Heur Bouw & Onderhoud maken deel uit van de VB Groep.