Uitvoerder

Krijg je energie door bij een bouwproject de leiding te hebben over het productieproces en de organisatie hiervan? Zie je het als een uitdaging als geen dag hetzelfde is en je vaak je planning moet omgooien? Heb je al ervaring als uitvoerder? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Ter vervanging van een huidige collega die met pensioen gaat, zijn wij bij Van Heur Bouw & Onderhoud op zoek naar een uitvoerder voor 32 uur tot 40 uur per week. Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Naast hard werken is er ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en er is veel ruimte om jezelf te ontplooien. Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de jaarlijkse sinterklaasviering en de kerst- en bouwvakborrel. Ook zijn er de afgelopen jaren de volgende uitjes georganiseerd: happen en stappen in Maastricht, een golfclinic, feestavonden en nog veel meer! Klik hier om een filmpje te kijken van een collega om alvast van de prettige sfeer in de organisatie te proeven.

 

Wij richten ons op de toekomst. Samen bouwen in vertrouwen. Slimmer bouwen én renoveren om meer mogelijk te maken. Van Heur Bouw & Onderhoud houdt rekening met de huidige én toekomstige wensen en behoeften van opdrachtgevers en gebruikers. Van Heur Bouw & Onderhoud werkt nauw samen met Smeets Bouw en Smeets Vastgoedservice. Allen maken deel uit van VB Groep.

 

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je begint met veel enthousiasme je werkdag op de bouwplaats van je huidige project. Aangezien onze projecten heel divers zijn, kan dit op de nieuwbouw van een woning/utiliteit of bij een renovatieproject zijn.

Je begint je dag om de planning van vandaag door te nemen met iedereen die vandaag aanwezig is. Met de onderaannemers die er vandaag voor de 1e keer zijn, neem je ook nog het VGM (veiligheid-gezondheid en milieu) plan door. Op jouw eerder gemaakte planning zie je dat de schilder volgende week moet starten. Je komt erachter dat het proces vertraging heeft opgelopen en dat de schilder pas 2 dagen later kan beginnen. Je neemt hiervoor contact op en past de planning aan. Daarna ga je verder met het samenstellen van kwaliteits- en keuringsrapporten (van fundering tot het stukwerk). Denk hierbij aan het samenstellen van de afwijkingen.

Om 12.30 uur heb je pauze en ga je samen met je collega's en onderaannemers lunchen in de bouwkeet.

Daarna ga je een rondje lopen over de bouwplaats om toezicht te houden op de veiligheid, kwaliteit en waarborging. Je ziet dat de veiligheid van de hoogwerker niet optimaal is en attendeert de verantwoordelijke daarop. Tussendoor handel je nog een aantal telefoontjes en e-mails af van de opdrachtgever, leveranciers en onderaannemers. Een collega loopt bij jou binnen in de keet en geeft aan dat hij volgende week 4 dagen vrij is in plaats van de eerder aangegeven 2 dagen. Aangezien je jouw planning op die 2 dagen hebt gemaakt, dien je deze nu aan te passen.

Ook heb je nog een bespreking met het uitvoeringsteam (uitvoerder, projectleider en werkvoorbereider) om de planning en signaleringslijsten te bespreken. Jij bent de persoon die hiervoor de juiste input geeft zoals de meer- en minderwerken en het vermelden van afwijkingen van de tekeningen.

De dag is omgevlogen en het is weer tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om morgen weer terug te komen. Klik hier om nog een filmpje te kijken van een collega uitvoerder om een dag uit het leven van zijn functie te zien.

 

 

Wie zoeken wij?
Je omschrijft jezelf als gedreven, enthousiast en flexibel. Daarnaast heb je al ervaring opgedaan als uitvoerder, bij voorkeur in de woning- en utiliteitsbranche. Bij voorkeur ben je voor 40 uur per week beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar. Ook ben je op zoek naar een uitdaging voor de lange termijn.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring en krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je krijgt 43 vrije dagen (25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen + 3 kort verzuim dagen) conform Bouw-Cao. Ook krijg je een laptop, telefoon en leaseauto van de zaak. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.

 

Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Laat dan je sollicitatie achter via onderstaande button! Heb je inhoudelijk nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Roy Nicolaye (Bedrijfsleider): 0495-654647 / rnicolaye@vanheurkelpen.nl. Voor overige vragen neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06 – 30 28 31 94 / ih@vbgroep.nl.