Voorman Service en Onderhoud

Heb je twee rechterhanden in combinatie met bouwkundige kennis/ervaring? Sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief vaardig? Wil je daarnaast met veel plezier werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij bij Van Heur Bouw & Onderhoud op zoek naar een fulltime Voorman Service en Onderhoud. Je gaat hierbij werken in omgeving Weert en Echt. Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Naast hard werken is er ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en er is veel ruimte om jezelf te ontplooien. Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de jaarlijkse sinterklaasviering en de kerst- en bouwvakborrel. Ook zijn er de afgelopen jaren de volgende uitjes georganiseerd: happen en stappen in Maastricht, een golfclinic, feestavonden en nog veel meer! Klik hier om een filmpje te kijken van een collega om alvast van de prettige sfeer in de organisatie te proeven.

 

Wij richten ons op de toekomst. Samen bouwen in vertrouwen. Slimmer bouwen én renoveren om meer mogelijk te maken. Van Heur Bouw & Onderhoud houdt rekening met de huidige én toekomstige wensen en behoeften van opdrachtgevers en gebruikers. Van Heur Bouw & Onderhoud werkt nauw samen met Smeets Bouw en Smeets Vastgoedservice. Allen maken deel uit van VB Groep.

 

Hoe ziet je werkdag eruit?

Om 08.00 uur start je met veel enthousiasme je werkdag. Gisteren heb je op de 'buitendienst-app' je planning voor vandaag al ontvangen. Je pakt je spullen en rijdt in je bedrijfsbus naar het eerste adres.

Je belt aan bij de woning waarvan de bewoners de huur hebben opgezegd. Samen met de woningconsulent van de woningcorporatie ga je een Verhuisadviesgesprek (VAG) voeren. De bewoners hebben zelf een nieuwe keuken geplaatst en jij gaat beoordelen of deze keuken technisch nog in goede staat is, zodat deze eventueel overgenomen kan worden door de woningcorporatie. Andere spullen, zoals rolluiken, kunnen ter overname aangeboden worden aan de nieuwe huurders. Vervolgens ga jij de bewoners inlichten hoe de woning opgeleverd moet worden voor de eindopname die binnen enkele weken is ingepland. Bij deze woning is het op dit moment lastig om alles goed te controleren, omdat de woning nog volstaat met meubels. Voordat je weggaat, bestel je nog cilinders voor de nieuwe sloten.

Aanlsuitend ga je naar een ander adres om samen met een collega een mutatiewoning klaar te maken. 

Om 12.30 uur heb je pauze op locatie en lunch je samen met je collega. Je stapt weer in je bus en gaat naar een woning voor een eindopname. Samen met de bewoners ga je het huis controleren op beschadigingen en onvolkomenheden. Nu de woning leegstaat, zie je dat tegels zijn beschadigd en er een gat in de deur zit. Je bespreekt met de bewoners dat ze dit nog aan moeten passen, anders zijn er kosten aan verbonden. Je plant in overleg met kantoor een 2e eindcontrole, zodat de bewoners de mogelijkheid krijgen om de werkzaamheden uit te voeren.

Hierna ga je nog naar een andere woning waar een 2e eindcontrole uitgevoerd moeten worden. Er waren nog veel gebreken aan deze woning. Helaas hebben de bewoners deze zelf niet opgelost en moeten ze zelf opdraaien voor de kosten. Jij voert alle gebreken in op je tablet om tot een definitieve prijs te komen en jij bent de persoon die dit aan hen gaat vertellen. Vervolgens vul je de meterstanden in op de tablet en laat de bewoners tekenen voor de factuur. Ook vervang je de cilinder van de sloten en ga je aan de slag met het repareren van een aantal gebreken, zoals het afstellen van de keukenkasten, kozijnen, ramen en deuren. E.e.a. conform de standaard apk-lijsten van de klant.

Het is alweer 16.45 uur, de dag is omgevlogen en het is tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om morgen weer terug te komen. Morgen ga je nog een aantal eindcontroles uitvoeren en een woning bouwkundig controleren. 

 

Wie zoeken wij?
Als persoon omschrijf jij jezelf als iemand die stevig in zijn schoenen staat en sociaalvaardig is. Ook zie jij het als een uitdaging om slechtnieuwsgesprekken te voeren. Daarnaast heb je kennis/ervaring met bouwkunde en heb je twee rechterhanden.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring en krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je krijgt 48 vrije dagen conform Bouw-Cao. Aangezien Van Heur Bouw & Onderhoud het hele jaar klaar staat voor haar klanten, worden vakanties in overleg met je leidinggevende ingepland. Je hebt dus geen verplicht vastgestelde vakanties in de kerstvakantie en bouwvak. Op officiële feestdagen zijn wij collectief gesloten. Ook krijg je een volledig ingerichte bedrijfsbus, tablet en telefoon van de zaak.
Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.

 

Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Laat dan je sollicitatie vóór 24 december achter via onderstaande button! In verband met de kerstvakantie, krijg je in de week van 4 januari bericht of je uitgenodigd wordt voor een eerste kennismakingsgesprek. Heb je inhoudelijk nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met je toekomstige leidinggevende Erik Hul: 06 – 43 07 19 67 / ehul@smeetsvastgoedservice.nl. Voor overige vragen neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06 – 30 28 31 94 / ih@vbgroep.nl

 

 

 

 

Klik op bovenstaande foto om een indruk te krijgen van de projecten en collega's binnen VB Groep

 

Interesse gekregen?

Verras ons dan met een sollicitatie en motivatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke, uitdagende functie. Klik op onderstaande button of bel +31 6 30283194.