Vacature Voorman/Uitvoerder

Wanneer je ons enthousiaste team van medewerkers zou vragen wat hen het meest aanspreekt in hun werk, dan is dat ongetwijfeld de prettige sfeer en de no-nonsense cultuur. Werken bij Van Heur Bouw & Onderhoud in Kelpen, onderdeel van VB Groep, een familiebedrijf, staat voor persoonlijk, betrokken, afwisseling en een grote mate van zelfstandigheid binnen een gezonde onderneming.

 

Wat ga je doen?

Als zelfstandig voorman of uitvoerder ben je verantwoordelijk voor tijdige, klantgerichte, kwalitatieve en kostenbewuste uitvoering van mutatiewerkzaamheden en vraaggestuurd binnenonderhoud. Je verzorgt de opname, maakt de planning, verzorgt materiaalbestellingen, houdt meer- en minderwerk bij, levert op en coördineert de werkzaamheden van eigen vaklieden en co-makers. Je hebt contact met opdrachtgevers, huurders, co-makers, eigen vaklieden en andere collega's.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke job;
  • Je communiceert helder en duidelijk en hebt een klantgerichte instelling naar de opdrachtgevers en eindgebruikers;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent sterk in plannen en organiseren en weet mensen op een duidelijke en enthousiaste manier te adviseren en te overtuigen;
  • Je kunt snel schakelen en improviseren op basis van de klantvraag;
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt overzicht bij veranderende omstandigheden.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een zelfstandige en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
  • Collegiaal team met deskundige collega's;
  • Marktconform salaris conform Bouw CAO en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

De organisatieVan Heur Bouw & Onderhoud is, samen met Smeets Bouw en Smeets Vastgoedservice, onderdeel van VB Groep.

Wil jij werken in een informele organisatie, waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen? Stuur dan een brief met CV per e-mail naar dvdl@vbgroep.nl

 

Meer informatie over deze functie kun je krijgen bij Maurice Hallen, teamleider Service & Onderhoud, bereikbaar via telefoonnummer 0495 - 654 656 of per email: mhallen@vanheurkelpen.nl.

 

 

Klik op bovenstaande foto om een indruk te krijgen van de projecten en collega's binnen VB Groep

 

Interesse gekregen?

Verras ons dan met een sollicitatie en motivatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke, uitdagende functie. Klik op onderstaande button of bel +31 6 30283194.