Ontwikkel jezelf

We zijn ervan overtuigd dat we samen meer bereiken dan alleen. Dus helpen we je graag om jouw ambities waar te maken en het beste uit jezelf te halen. Vanaf dag 1. Je loopbaan bij ons start met een introductieprogramma waarmee je snel de weg leert vinden in onze organisatie. Je maakt kennis met collega's, krijgt een buddy toegewezen en wordt ingewerkt.

 

VB Academy
Met de VB Academy ondersteunen we je op alle niveaus in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. De VB Academy kent een divers aanbod van trainingen, opleidingen, lezingen, workshops en verplichte trainingen (bijvoorbeeld veiligheid).

 

De VB Academy kent 4 pijlers:

  • Introductie: met het introductieprogramma zorgen we ervoor dat je snel de weg leert vinden binnen onze organisatie. Je maakt kennis met collega's, krijgt een buddy toegewezen en wordt ingewerkt.
  • Mentorschap: tijdens je loopbaan heb je regelmatig contact met je mentor, die jou terzijde staat met zijn (levens)ervaring. Maar je kunt ook zelf mentor worden. 
  • Opleiding: met gerichte opleidingsmodules kun je jezelf verder ontwikkelen.
  • Kennisdeling: je kennis verder ontwikkelen door zowel interne als externe kennisdelingssessies.

 

Waardering en beloning

Iedereen draagt op zijn of haar manier een steentje bij aan onze toekomst. Ondanks verschillen in complexiteit van het werk en senioriteit, gaat het erom hoe je je werk doet. Inzet, zelfstandigheid en ondernemerschap worden gewaardeerd.